Working out? – Wear your fishnets!

Planet Nusa - What a gloriously amazing idea to make workout gear out of recycled fishnets and other plastics from the ocean. I want to both feel and look good...

Wearing fishnets to the gym …say what?!

Actually, it’s a brilliant idea. Comfortable, looks great and sustainable.

If the fishnets are in the shape of workout gear by Planet Nusa that is.

What a gloriously amazing idea to make workout gear out of recycled fishnets and other plastics from the ocean. I mean we want to feel and look good when we work out and these items tick both boxes.

Talk about a feel-good workout!

Planet Nusa - What a gloriously amazing idea to make workout gear out of recycled fishnets and other plastics from the ocean. I want to both feel and look good...

I love how brands have started thinking outside the box. To be able to take something that would otherwise ruin our world and re-purpose it into something not only totally usable but even gorgeous. It’s so clever!

Imagine what else we could make out of recycled fishnets or plastic bottles?

I understand how much harder it is for a company to be sustainable and I applaud anyone who does anything to incorporate sustainability in their process. We can’t expect 100% yet, because there needs to be a profit for the business or it won’t work out.

Imagine if brands would compete in sustainability. If we as consumers really show how much we value initiatives like these. In the end, more brands are going to follow suit. This is why we HAVE to make the right choices when we buy. Buy less, buy better and make a stand with our power as consumers.

It’s all about supply and demand in the end.

Planet Nusa - What a gloriously amazing idea to make workout gear out of recycled fishnets and other plastics from the ocean. I want to both feel and look good...

And btw…I have pretty bad Diastasis recti.

So for me to show my midriff in anything really testifies to the genius of this design. I actually feel pretty and confident in this outfit. Even though my abs are separated and I at times still look about 4 months pregnant.

I love how the trousers go all the way up over my belly button and cover my personal problem area that I’m not too excited to show off (or be reminded of). I feel great wearing this set.

So this is definitely not the last pair of Planet Nusa’s I will own. 

This post contains gifts.

6 Comments

 1. Men alltså.. det är absolut förståeligt att du känner stor skillnad från din pre-pregnancy kropp, men dina kommentarer angående dina mage känns vansinniga. Du ser fyra månader gravid ut? För att koppla tillbaka till ett tidigare inlägg du skrivit angående reklam där bara kvinnor i 20-års åldern använda – detta känns ungefär så för mig.

  1. Jag tycker att det är så himla konstigt att en person som aldrig har sett mig i verkligheten kan ta sig friheten att kommentera om min kropp och hur jag ska känna. Så läskig mentalitet!

   1. Jag sa ingenting om hur du ska känna utan hur du uttrycker dig i dina kanaler och hur det kan påverka andra kvinnor. Jag har följt dig länge eftersom jag tycker att du producerar mycket som är positivt och intressant. Det tråkiga har alltid varit att du absolut inte kan ta kritik om hur du påverkar med dina inlägg (du själv kritiserar dock gärna detta mer generellt). Så nu tackar jag för mig. Hoppas att du så småningom växer upp tillräckligt för att du ska kunna se andra sidan av mynten när dina läsare ifrågasätter eller vill diskutera med dig.

   2. Så kvinnor ska bara uttrycka glädje även om vi lider av graviditet och förlossningsskador? Nej tack, det vill jag absolut inte vara en del av. Det är otroligt viktigt att vi inte dämpar ner dessa få röster som faktiskt vågar säga ifrån. Jag tänker aldrig bli en sån bloggare eller person som enbart skriver saker och svarar på sätt som inte trampar på tårna. Om det inte passar dig, så förstår jag det och önskar dig allt gott.

 2. Looks realt nice, LOVE the high waste, i get IT now, pre-baby i didnt😂 are the sizes ”normal”?

  1. I really love how flattering the leggings are. I would say the sizes are pretty normal. I’m wearing the smallest size, it’s a bit snug, but I kind of want it to be so nothing bounces around. 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *